trajectum-college.nl

Vreedzame school

Het Trajectum College is een kleinschalige middelbare school in Utrecht. We zijn een vrij kleine school, met ongeveer 500 leerlingen. Het fijne hiervan is dat iedereen elkaar kent, bij ons word je gezien! We zijn een vreedzame school. We willen graag dat iedereen zich fijn voelt in de klas, op school en in de wijk.

Vertrouwensleerlingen

Soms gaat het even niet zo goed met je, voel je jouw niet fijn in de klas of heb je ruzie met iemand op school. Het is dan af en toe best spannend om naar je mentor of docenten te gaan, maar dat hoeft ook niet! We hebben op school leerlingen opgeleid tot vertrouwensleerlingen. Zij kunnen je helpen om een conflict op te lossen.

Wil je meer weten over de sfeer op het Trajectum College en de rol van vertrouwensleerlingen? Bekijk dan snel de filmpjes hieronder! 

 

Vreedzame school

Om ervoor te zorgen dat alle leerlingen een mondkapje dragen op school, hebben we de coronacoaches bedacht. Dit zijn leerlingen van onze school die hun medeleerlingen herinneren aan het dragen van een mondkapje. De coronacoaches zijn uitgekozen door de jongerenwerkers van Stichting JOU. In december was het Algemeen Dagblad bij ons op bezoek om eens te kijken hoe het inzetten van coronacoaches in zijn werk gaat.

Klik hier voor het volledige artikel

trajectum-college.nl
030 - 264 61 00
info@trajectum-college.nl