trajectum-college.nl

Aanmelden

Wat leuk dat jij volgend jaar misschien naar het Trajectum College komt! Als je je bij ons wilt aanmelden, dan vertel je dat aan je leerkracht of mentor. Zij melden je dan bij ons aan, je kunt je dus niet zelf aanmelden.

We werken in de eerste aanmeldronde niet met een loting. Dat betekent dat als je een basis-, kader-, tl- of tl/havoadvies hebt en je in de eerste ronde bij ons aanmeldt, je van harte welkom bent bij ons op school!

Meld je je aan in een tweede of latere ronde? Dan gaan we ons best doen om een plekje voor je vrij te maken, dit lukt helaas niet altijd. We proberen dan een plekje vrij te maken door klassen aan te vullen of een nieuwe klas te maken.

Zijn nog niet al je vragen beantwoord of wil je nog wat meer informatie hebben over de aanmelding? Ga dan met ons in gesprek!

Open lesmiddag

Zit je in groep 8 en wil je kijken of het Trajectum College écht bij je past? Meld je dan aan voor de open lesmiddag op dinsdag 25 januari 2022 of woensdag 2 februari 2022. 

Meld je hier aan voor de open lesmiddag!

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt of met ons in contact wil komen. Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen we volgende week contact met je op.

Contactformulier